Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΒΑΘΥ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ;

Απο τη μία έχουμε, τον Βατσινά (ΠΑΕ ΟΦΗ) να καταγγέλει τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων στα μαγαζιά του, (μάλιστα με σοβαρότατους χαρακτηρισμούς: "είπε πως θα βάλει το μαχαίρι βαθιά μέσα στο κόκκαλο, μήπως εννοεί το δικό του κόκκαλο;" http://ofi4us.blogspot.com/2009/04/blog-post_22.html) και να ανακοινώνει πως θα προβεί σε μηνύσεις, απο την άλλη έχουμε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη, να ανακοινώνει οτί αποφάσισε να κινηθεί νομικά σε βάρος του Φ. Βατσινά (http://ofi4us.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html) για τις δηλώσεις εις βάρος του οι οποίες προσβάλλουν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο... και παρ' όλα αυτά, 5 μέρες αφού έγιναν οι παραπάνω ανακοινώσεις, ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ δηλώνει:
"Από την πλευρά του Ερασιτέχνη δεν έχουν γίνει μηνύσεις όπως και ο κύριος Βατσινάς μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει προβεί επίσης σε τέτοιες ενέργειες. Εγώ προσωπικά τους είπα ότι και οι δύο πλευρές είναι καταδικασμένες να συνεργαστούν για το καλό του ΟΦΗ. Αν υπάρχει τώρα ένα χάσμα, τα δικαστήρια θα το κάνουν χάος. Είμαι πολύ αισιόδοξος μετά την χθεσινή συνάντηση (σ.σ. για την επιστροφή της ομάδας στο Γεντί Κουλέ) ότι η ενότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να ανακάμψει η ομάδα".
Ξημέρης + Βατσινάς

Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, έγινε και δεύτερη συνάντηση, κατά την οποία αποφασίστηκε πως ο Φ. Βατσινάς θα τοποθετηθεί επι του θέματος.

Ο Μ. Τζιράκης βάλλει κατά Βατσινά

Στη συνέχεια, έχουμε το Μιχάλη Τζιράκη, ο οποίος σε κατα μέτωπον επίθεση έβαλε κατά του Φανούρη Βατσινά στις 2 τελευταίες για το 2008 Γενικές Συνελεύσεις, χαρακτηρίζοντάς τον "ψυχοπαθή" και πως "δεν είναι ΟΦΗ", να εμφανίζεται με νέες του δηλώσεις υπέρ της συσπείρωσης και της ενότητας, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη Β Εθνική (σ.σ. !!!).
Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Η αντιπαράθεση με τον κύριο Βατσινά ήταν πολύ σκληρή αλλά λυπάμαι γιατί δεν έκανε τίποτα. Τώρα υπάρχει μια καινούργια πραγματικότητα και θα πρέπει να το δέχτουμε. Αυτό που είναι χρέος όλων μας είναι πως ο καθένας από την πλευρά του θα μπορέσει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας επειδή η επόμενη μέρα είναι πολύ σκληρή."
"Θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι την καινούργια προσπάθεια που θα ξεκινήσει από σήμερα κιόλας. Το πρώτο βήμα έγινε με την επιστροφή της ομάδας στο "Γεντί Κουλέ". Αυτήν την στιγμή ο κόσμος είναι μουδιασμένος αλλά πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να δει τα πράγματα από την αρχή. Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη να είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν μπορούν οι δύο πλευρές να είναι στα δικαστήρια και να προχωρούν οι μέρες"
Ενώ η τελευταία είδηση έρχεται απο το Νίκο Μπασανάκη (http://ofi4us.blogspot.com/2009/03/blog-post_4095.html) ο οποίος επανήλθε και μάλιστα θέλει να αγοράσει και τον ΟΦΗ!!
Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε ο athleticradio, ο Νίκος Μπασανάκης δήλωσε επι του θέματος: 
"Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αν τα βρούμε με τον Φάνη έχει καλώς. Δεν συνδεόμαστε μόνο επιχειρηματικά αλλά και φιλικά. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Δεν διανοούμαι ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται εκτός τετράδας".

Ενώ για το πλάνο του για την επόμενη περίοδο είπε πως έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Γκουλή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ... "Θέλω να έχω δικό μου προπονητή και παίκτες. Ήδη έχουμε μιλήσει με τον Νίκο Γκουλή".

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς σε νέες δηλώσεις του στο NovaSport FM, έβαλε κατά της διοίκησης του ΟΦΗ καιυποστήριξε ότι χρειάζεται μια βόμβα στον ΟΦΗ για να τα διαλύσει όλα και να ξαναφτιαχτεί η ομάδα απο την αρχή!

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Θέλει μεγάλη προσπάθεια να τον ρίξεις στη Β’ Εθνική. Θέλει μία βόμβα να τα διαλύσει όλα στην ομάδα και να τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή", τόνισε ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός. "Ήταν αδιανόητο να προσπαθώ, αλλά να μην βρίσκω ανταπόκριση από κάποιον. Η διάθεσή μου να προσφέρω στην ομάδα είναι δεδομένη" και πρόσθεσε
"Δεν θέλω να μιλάω και να βγαίνω λέγοντας τα ίδια πράγματα. Χρειάζονται πράξεις. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να ρίξεις τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε κάνει να είσαι αισιόδοξος. Δεν του άξιζε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα που έχει προσφέρει πολλές χαρές στον κόσμο και έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη. Εάν παραμείνει η ίδια διοικητική κατάσταση, δεν υπάρχει κάτι που με κάνει αισιόδοξο. 
Στον ΟΦΗ μόνο φάντασμα βλέπουμε και κυνηγάμε. Το προηγούμενο διάστημα που ασχολήθηκα, δεν έβρισκα ανταπόκριση σε αυτά που ζητούσα. Η διάθεσή μου για αυτή την ομάδα είναι δεδομένη. Έχω δεθεί με την ομάδα, αν και έχω σημειώσει και σε άλλες ομάδες επιτυχίες. Ξεκίνησα σε αυτή την ομάδα και νιώθω διαφορετικά για αυτήν. Δεν μπορώ να μιλάω και να κατηγορώ ανθρώπους"

Για να καταλήξει:

"Δεν είμαι μόνο εγώ, ούτε ο Γκέραρντ, ούτε ο Νιόπλιας. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Κανένας δεν τους ζήτησε τη βοήθεια να αλλάξει η κατάσταση".

Τέλος, οι φήμες για ενασχόληση του Νίκου Βαρδινογιάννη με τον ΟΦΗ δίνουν και παίρνουν στο Ηράκλειο, ενώ σύμφωνα με κάποιους άλλους, η διαφαινόμενη κόντρα  Βαρδινογιάννη- Βγενόπουλου, θέλουν τον τελευταίο να ενδιαφέρεται για τον Κρητικό Σύλλογο....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: