Τρίτη 19 Μαΐου 2009

"επιδρομή" Βατσινά στον Σ.Φ Κρήτες χθες τα ξημερώματα!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, αργά το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε νέα επίθεση στο κατάστημα των αδερφών Βατσινά, αφού άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν μέσα ένα καπνογόνο με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά μικρού μεγέθους.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 2:00 π.μ ο Φανούρης Βατσινάς μαζί έναν από τους συνοδούς του βρέθηκαν έξω από το Σύνδεσμο των "Κρήτες Ανατολικά Προάστια". Όπως καταγγέλλουν μέλη του Συνδέσμου του ΟΦΗ, ο Φανούρης Βατσινάς έκανε "επιδρομή" και όχι "επίσκεψη" ή "συνάντηση" όπως θέλουν να μεταφέρουν τα ΜΜΕ.


Ο πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΠΑΕ ΟΦΗ αφού βεβαιώθηκε πως εντός του Συνδέσμου βρισκόταν λίγα άτομα και νεαρά σε ηλικία (σ.σ. 15-16 χρονών), εισήλθε και για 2 ώρες "συνομίλησε" με τους παρευρισκομένους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, κατηγόρησε τους οπαδούς για τη νέα επίθεση στο μαγαζί του, ενώ τους χαρακτήρισε "τοξικομανείς" και "διακινητές ναρκωτικών"!!

Όπως σημείωσε μέλος του Συνδέσμου σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, "μόνος του σπάει τα μαγαζιά του, για να έχει διαρκώς τη στήριξη της αστυνομίας, να μπορεί να μας κατηγορεί και να αποπροσανατολίζει τον κόσμο"!!

Η κατακρητάια αυτή κίνηση του Φα.Βατσινά, να επισκευτεί με αυτόν τον τρόπο έναν απο τους μεγαλύτερους Σ.Φ. ΟΦΗ, μόνο ως ενέργεια εκφοβισμού προς το φίλαθλο κόσμο που απαιτεί αλλαγή στο ιδιοκτησιακό μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: