Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Νέα "επίσκεψη" των οπαδών στο ΒΑΚ

Προσοχή: Το άρθρο ανανεώθηκε. Προσθήκες ειδήσεων θα βρείτε στο κάτω μέρος του άρθρου, στις ημερομηνίες που αυτές έγιναν. Τελευταία ανανέωση στις 14/05/09

Σε αιφνίδια κινητοποίηση προέβησαν περίπου 300 οπαδοί του ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα, όταν και παραβρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας του ΟΦΗ διακόπτωντας τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚρουσώνα.

Κατά τις 17:00 λοιπόν, μερίδα οπαδών του ΟΦΗ εισέβαλε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας έχοντας σκοπό να συναντήσει το Φανούρη Βατσινά. Αρχικά, αφού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκαν προς τον Γιάννη Ματζουράκη κάνοντάς του γνωστό πως είναι ανεπιθύμητος απ'το κόσμο ενω παράλληλα δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα. Στη συνέχεια, και ενω σημειώθηκαν μικροδιαπληκτισμοί με υπαλλήλους του γηπέδου, οι οπαδοί προκάλεσαν φθορές τόσο στο κτήριο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.


ο Ανδρέας Γιαννόπουλος

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η λεκτική διαμάχη μεταξύ οπαδών και του Ανδρέα Γιαννόπουλου, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης οπαδοί του ΟΦΗ απέσπασαν και το κινητό του τηλέφωνο, κατηγορώντας τον πως το χρησιμοποίησε για να τους τραβήξει φωτογραφίες. Παρ' 'ολα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδός του ΟΦΗ επέστρεψε την κάρτα sim του κινητού τηλεφώνου στον κάτοχό της!
Σύμφωνα με τους οπαδούς, όπως κατήγγειλαν αργότερα σε ζωντανή εκπομπή του athletic radio, ο Ανδρέας Γιαννόπουλος δήλωσε ευθαρσώς ενωπίων τους πως είναι φίλαθλος του Παναθηναικού!
Tα πνεύματα εν τέλη ηρέμησαν και οι οπαδοί αποχώρησαν όταν στο ΒΑΚ έφτασε διμοιρία των ΜΑΤ.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Α. Γιαννόπουλος επικοινώνησε με τον παραγωγό της εκπομπής Μ. Σαρρή. Αρνήθηκε να βγει στον αέρα, παρ' όλα αυτά, είπε στον δημοσιογράφο να μεταφέρει στους ακροατές πως δεν του έχει επιστραφεί η συσκευή του τηλεφώνου του, ενώ παραδέχτηκε πως όντως είναι φίλαθλος του Παναθηναικού.

13/05/09

Το χθεσινό γεγονός στα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας εμβέλειας:

ΦΙΛΑΘΛΟΣ

GOAL News

Sportday

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του ΟΦΗ καταγγέλουν πως μετά τη λήξη των όσων διαδραματίστηκαν, η αστυνομία προέβησε αδιακρίτως σε προσαγωγές "υπόπτων" έξω απο το Αθλητικό Κέντρο του ΟΦΗ. Επίσης μάρτυρες καταγγέλουν πως αστυνομικοί σημείωναν τις πινακίδες απο μηχανάκια τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω απο το Αθλητικό Κέντρο και το μαγαζί του Βατσινά ενώ "μάζεψαν" και κάποια απο αυτά.

Όπως εν τέλη πληροφορηθήκαμε, οι 5 οπαδοί του ΟΦΗ που υπέστησαν προσαγωγές απο την Αστυνομία αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν ευσταθούσε κάποια απο τις κατηγορίες εις βάρος τους.

Τέλος, με τηλεφωνική τους επικοινωνία στον athletic radio, επικεφαλείς των 3 μεγάλων Συνδέσμων του ΟΦΗ έκαναν γνωστό πως είναι διατεθημένοι να αποκαταστήσουν τις ζημιές που σημειώθηκαν εχθές στο ΒΑΚ.

14/05/09

Ανακοίνωση εκ μέρους των Σ.Φ. ΟΦΗ:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Χθες ζήσαμε το ξέσπασμα των οπαδών του ΟΦΗ, ένα ξέσπασμα πουείχε αφορμή το μεγαλύτερο αθλητικό έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Κρήτη, τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και την συνεχιζόμενη ομηρία της ομάδας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Για αυτό το έγκλημα κανένας υπεύθυνος δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα. Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι πιστοί φίλοι της ομάδας που βλέπουν ότι η κρατική αναλγησία, η ατιμωρησία και το δίκιο του ισχυρού έχουν φέρει τον ΟΦΗ να διοικείται από αχυρανθρώπους καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας και αξιοπρέπειας.
Ποτέ ως οπαδοί δεν θέλαμε να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Αυτό που ζητούσαμε και ζητάμε είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι που απαγορεύουν την διπλή ιδιοκτησία και να πωληθεί η ομάδα μας σε ανεξάρτητους, καθαρούς και φανερούς επενδυτές. Για αυτό το λόγο θα αντιδράσουμε δυναμικά αν επιχειρηθεί να ποινικοποιηθεί η οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης του κόσμου του ΟΦΗ, αντίδραση την οποία έχει προκαλέσει η μη εφαρμογή των νόμων και η συνεχιζόμενη κοροϊδία από προέδρους και ιδιοκτήτες και πάντα με την ανοχή της αθλητικής δικαιοσύνης.
Καλούμε επίσης τόσο τους παλιούς παράγοντες να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές ποιοί κρύβονται πίσω από τον Φανούρη Βατσινά, όσο και τους παλαιμάχους που, πλην ελαχίστων γνωστών εξαιρέσεων, είναι απόντες από τις εξελίξεις και από τους δίκαιους αγώνες μας.
Τέλος, εμείς ως οργανωμένοι οπαδοί δεν έχουμε καμία πρόθεση να στηρίξουμε οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος που θα έρθει μέσω αγώνων μπαράζ. Η πραγματική εξυγίανση του πρωταθλήματος κύριοι της Super League δεν θα έρθει με την αύξηση του αριθμού των ομάδων, Θα έρθει όταν δεν υπάρχουν πλέον πρόεδροι μαριονέτες κατευθυνόμενοι από ιδιοκτήτες άλλων ομάδων, όταν πάψουν να υπάρχουν ομάδες δορυφόροι άλλων ομάδων, Θα έρθει όταν θα υπάρχει πλέον διαφάνεια και καθαρότητα  στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν σταματήσει η κοροϊδία.
Για εμάς δεν έχει σημασία σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα μας, αρκεί να είναι ελεύθερη, αξιοπρεπής και περήφανη, μακριά από διορισμένους και διεφθαρμένους παράγοντες.. Αγωνιζόμασταν και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ΟΦΗ υγιή, καθαρό και ανεξάρτητο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

ΚΡΗΤΕΣ-4
SNAKES HERAKLION CLUB
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ
TEI CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: