Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Σ.Φ. ΟΦΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "SALONICA CLUB"!!

Σε επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ "SALONIKA CLUB" προέβησαν οι Ομιλίτες της Βορείου Ελλάδας!



Ο Σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης ήταν κλειστός τα τελευταία χρόνια λόγο οικονομικών προβλημάτων, όπως όμως λένε οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρίσκονται στη Β. Ελλάδα "Υπάρχει ανάγκη για συσπείρωση. Όσο πιό πολλές φωνές ακούγονται, τόσο πιό πολύ θα σκέφτονται το επόμενο βήμα τους..." αναφερόμενοι φυσικά στο τεράστιο πρόβλημα της ομάδας μας, που άλλο δεν είναι απο το ιδιοκτησιακό.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΟΦΗ Βορείου Ελλάδας "Salonika Club":

" Αδέρφια Oμιλήτες

Μετά από συνάντηση που είχαμε χτες 15/5/09 αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του συνδέσμου φίλων Ο.Φ.Η. Βορείου Ελλάδος ‘Salonica Club’. Ο σύνδεσμος παρέμενε ανενεργός τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων, καθώς επίσης λόγω και της αδυναμίας ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του.
Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η αγαπημένη μας ομάδα , παρόλο που είμαστε πολύ μακριά από τον τόπο μας, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς.
Αποφασίσαμε να επαναδραστηριοποιηθούμε σαν σύνδεσμος ούτως ώστε και εμείς με τον τρόπο μας να ασκήσουμε πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Μοναδικός μας στόχος ο απεγκλωβισμός από το αμαρτωλό ιδιοκτησιακό καθεστώς.Δεν πρέπει να
αποπροσανατολιζόμαστε ούτε από προτεινόμενες ΜΕΣΕΣ λύσεις, ούτε τoυς κατά
καιρούς αυτοπροτεινόμενους μεσσίες. Αυτές οι τακτικές έχουν ως μόνο σκοπό να
διχάσουν και να διασπάσουν το οπαδικό κίνημα. Μόνο μέσω της ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα κερδιθεί ο αγώνας για την λευτεριά! Ο λαός του ΟΦΗ θα γίνει ποτάμι και θα πνίξει όλους αυτούς που τόσα χρόνια λυμαίνονταν την ομάδα.Όσο για τον φερόμενο ιδιοκτήτη της ομάδας μας και τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από αυτόν, ότι και να κάνετε, όποιες τακτικές και αν εφαρμόσετε ,θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας! Ο λαός του ΟΦΗ θα σας έχει με ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ χαραγμένους στο υποσυνείδητο του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Σ.Φ. ΟΦΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΄SALONICA CLUB’ "


Υ.Γ Όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό, στα σκαριά είναι δύο ακόμη Σύνδεσμοι Φίλων ΟΦΗ που θα εδρεύουν σε περιοχές του Ηρακλείου.

2 σχόλια:

ofi4salonica είπε...

αδερφια ειμαι και εγω κρητικος και μενω στην σαλονικα και θελω να μου πει καποιοις που βρισκεται ο συνδεσμος!!!ευχαριστω πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια .... ποια ειναι η διευθυνση του συνδεσμου ?