Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΛΗΣ

Προσοχή: Το άρθρο ανανεώθηκε. Προσθήκες ειδήσεων θα βρείτε στο κάτω μέρος του άρθρου, στις ημερομηνίες που αυτές έγιναν. Τελευταία ανανέωση στις 31/05/09

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ είναι
γνωστή, όπως γνωστή είναι και η γνώμη των φιλάθλων για το τι πιά πρέπει να γίνει.

ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ φαίνεται πως δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη ή λύση. Η απαίτηση για αλλαγή είναι καθολική και απόλυτη, σε σημείο τέτοιο που αν δεν ικανοποιηθεί, κανένας δε θα στρέψει το βλέμμα του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Συν τοις άλλοις, κανένας δεν επιθυμεί παλιοί παίχτες ή παράγοντες να εμπλακούν σε αυτόν τον ΟΦΗ. Με ανακοίνωσή τους οι SNAKES κάνουν γνωστό πως δε θέλουν κανείς απο το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας να "λερώσει" το όνομά του συμμετέχοντας στο προβληματικό αυτό ιδιοκτησιακό καθεστώς, στη διοίκηση Βατσινά.



Φυσικά, γίνεται λόγος για το Νίκο Γκούλη, δημοσιεύματα για τον οποίο αναφέρουν πως πρόκειται να είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση των SNAKES αναφέρει τα εξής:

Για εμάς τους οπαδούς του ΟΦΗ λίγα πράγματα έχουν απομείνει τα οποία μας συνδέουν με το ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν μας. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι οι αναμνήσεις από παίκτες που τιμούσαν την φανέλα του ΟΦΗ, που σεβόντουσαν την αγνή αγάπη του κόσμου της ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Νίκος Γκουλής.
Αγαπημένος παίκτης που πάντοτε διακρινόταν για το πάθος του, την σοβαρότητα, την συνέπεια και την αγάπη του για αυτό που εμείς λατρεύουμε, τον ΟΦΗ.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Γκουλή για τη θέση του προπονητή στον ΟΦΗ. Ένας ΟΦΗ που μετά το έγκλημα που διέπραξε ο πρόεδρος Φανούρης Βατσινάς και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Νίκο Γκουλή, κανένας φίλος της ομάδας δεν θα ήθελε να συνδέσεις το όνομά σου με την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας της ομάδας, την διαχείριση Βατσινά. Μην γίνεις, έστω και έμμεσα συνένοχος σε αυτό το  έγκλημα και πάνω απ΄όλα μην χαλάσεις τις αναμνήσεις που έχουμε για σένα συνεργαζόμενος με ένα σάπιο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς. Η οποιαδήποτε συνεργασία με άτομα σανεσένα αυτήν την περίοδο μόνο ως κυματοθραύστης για τις αντιδράσεις του κόσμου μπορεί να χαρακτηριστεί. Άφησέ μας να σε θυμόμαστε για την προσφορά σου ως παίκτη και όχι ως δεκανίκι στην αρρωστημένη διαχείριση Βατσινά. Άτομα σαν και εσένα έχουν θέση μόνο σε έναν ανεξάρτητο και υγιή ΟΦΗ. Όταν θα έρθει η ώρα της απελευθέρωσης του ΟΦΗ από τα δεσμά του θα είναι χαρά μας να σε βλέπουμε στην ομάδα μας. Μέχρι τότε, μην γίνεις άλλο ένα καμένο χαρτί, καμένο από τα χέρια Βατσινά.
Τέλος, μόνο ως αστείο μπορούμε να εκλάβουμε το κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ για διάλογο. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα με έναν άνθρωπο που δεν τον αναγνωρίζουμε και που στα μάτια μας μοιάζει εγκληματίας. Εξάλλου, για να κάνουμε διάλογο με κάποιον αυτό προϋποθέτει ότι αυτός διαθέτει στοιχειώδη
λογική και κοινό νου. Άραγε ποιο από τα δυο διαθέτει ο κ. Βατσινάς.

25/05/09

Τελικά αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Γκούλη στην πρόταση του Φανούρη Βατσινά να αναλάβει το πόστο του προπονητή σε αυτόν τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με τον αθλέτικ, παρ' όλο που συμφωνήθηκε να είναι ο προπονητής το "απόλυτο αφεντικό" στην ομάδα, πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών, διαπιστώθηκαν διαφωνίες με τη διοίκηση όσων αφορά τη διαχείριση των ξένων παιχτών, ενώ ο Νίκος Γκούλης ζήτησε απο το Φανούρη Βατσινά να προβεί σε κινήσεις εκτόνωσης με τους φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα, ζήτησε απο το διαχειριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ να δώσει συνέντευξη τύπου που να εξηγεί κάποια πράγματα, όπως πώς απέκτησε την ομάδα και να αποκαλύψει άλλες λεπτομέριες, χωρίς όμως, να λάβει θετική απάντηση. Τέλος, σημαντικότατο ρόλο για την τελική αρνητική του απάντηση, έπαιξε και η ανακοίνωση των SNAKES, αφού εξ' αρχής ο παλιός αρχηγός του ΟΦΗ δε θέλησε να βρει τον κόσμο που αγαπά απέναντί του: "πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου" σημείωσε ο Νίκος Γκούλης.

Απο την μεριά του ofi4us να ευχηθούμε στον παλιό μας αρχηγό και αγαπημένο μας παίχτη, να έρθει στην ομάδα μας, όταν αυτή θα έχει απεγκλωβιστεί απο το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς όπου οι συνθήκες θα είναι ιδανικές και ο κόσμος θα μπορεί επιτέλους να στηρίξει το αγωνιστικό κομμάτι.

31/05/09

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα "GOAL News" προχώρησε ο Νίκος Γκούλης εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο τελικά δεν έκατσε στον πάγκο του ΟΦΗ.

Υπήρξαν διαφωνίες με το Φανούρη Βατσινά στο πώς θα διαχειριστεί τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές και για τις μεταγραφές, αλλά όπως δηλώνει ο Ν. Γκούλης οι οπαδοί του ΟΦΗ ήταν ο λόγος που αρνήθηκε να έρθει στην ομάδα μας:

"Πήγα 21 χρονών στον ΟΦΗ και από αυτή την ομάδα έφυγα στα 33.Ο ΟΦΗ ήταν και θα παραμείνει το μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Γκουλή. Οι επιτυχίες που έζησα ήταν περισσότερες από τις αποτυχίες. Αναρωτιέμαι τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η ομάδα των τελευταίων χρόνων με αυτήν που οραματίστηκε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Mε κλόνισε η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ. Εγώ πήγαινα να κάνω καλό και θα γινόμουνα η αφορμή να γίνουν χειρότερα πράγματα. Και αυτό δεν θα το έκανα ποτέ σε αυτή την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: