Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!

Προσοχή: Το άρθρο ανανεώθηκε. Προσθήκες ειδήσεων στο άρθρο αυτό θα βρείτε στο κάτω μέρος, με κόκκινο χρώμα, στις υμερομηνίες που αυτές έγιναν. Τελευταία ανάρτηση στις 27/09/08.

ΤΕΛΙΚΑ..




Η έκφραση της έντονης δυσπιστίας των φιλάθλων του ΟΦΗ στο διαδίκτυο (τόσο από τις συζητήσεις στα φόρουμ των οργανωμένων οπαδών όσο και με απευθείας σχόλια στο εν λόγο επίμαχο άρθρο) οδήγησαν τους συντάκτες του gazzetta.gr στο αυτονόητο, δηλαδή στην επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την επαλήθευση ή όχι της είδησης που θέλει το Σέρβο επιχειρηματία, Γκόραν Ίβανσιτς, να ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ (θυμίζουμε πώς, σύμφωνα πάντα με το www.gazzetta.gr , ο εν λόγο "υποψήφιος αγοραστής" έχει ως έδρα των επιχειρήσεών του τη Γερμανία και ασχολείται κυρίως με τα μεσιτικά).

Ο Φανούρης Βατσινάς, σε σχετική ερώτηση για τον αν γνωρίζει κάτι, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε… ηρεμία και θέλω να παραμείνω ήρεμος! Δεν ισχύει και δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα» ενώ συνέχισε λέγοντας «Όπως έχω πει και κατά το παρελθόν όταν γράφανε και γι άλλους επιχειρηματίες ότι τάχα ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ, η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να εκδηλώσει ενδιαφέρον!».

Όμως... τι και αν ο Φανούρης Βατσινάς διέψευσε το ενδιαφέρον του Σέρβου επιχειρηματία; Μία μέρα μετά τη δήλωση αυτή από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, το ίδιο αθλητικό site επανέρχεται με νέα είδηση κατά την οποία "το ενδιαφέρον του Σέρβου επιχειρηματία, είναι πέρα για πέρα υπαρκτό!". Σύμφωνα λοιπόν με "πολύ καλά πληροφορημένες πηγές", όπως αναφέρει το νέο άρθρο του gazzetta, ο Γκόραν Ίβανσιτς έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να προσεγγίσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ είτε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (στο ματς με Ηρακλή), είτε μέσα στην επόμενη βδομάδα στο Ηράκλειο!

Διαβάστε τα άρθρα με τη σειρά όπως αυτά δημοσιεύτηκαν από το gazzeta.gr
http://www.gazzetta.gr/content/view/9743/3/
http://www.gazzetta.gr/content/view/9775/3/
http://www.gazzetta.gr/content/view/9834/3/

Φυσικά, το μυαλό όλων πάει στο ότι ίσως, αυτή η "εξέλιξη" με το Σέρβο επιχειρηματία είναι... "δόλωμα" στην κοινή γνώμη, αφού τα διοικητικά του ΟΦΗ βρίσκονται από σήμερα σε... φουρτούνα, λόγο της παραίτησης του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Καράτζη.

25/09/08

Εκτός του Σέρβου Ίβανσιτς (ο οποίος, όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε φάνηκε ούτε ακούστηκε) νέες πληροφορίες, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ, αναφέρουν πως υπάρχει μια ομάδα Κρητικών επιχειρηματιών, η οποία έχει ενημερώσει εδώ και 6 μήνες την ΠΑΕ ΟΦΗ πως ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Επίσης αναθερμαίνονται τα ονόματα των Νίκο Τζώρτζογλου και Αντώνη Δημητρίου που είχαν ακουστεί και πέρυσι...

Σήμερα το ηλεκτρονικό site enet.gr αναφέρει: "Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν όλο και πιο έντονα στο Ηράκλειο, δύο είναι οι κινήσεις που έχουν χτυπήσει την πόρτα των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών. Η μία αποτελείται από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και η δεύτερη από επιχειρηματίες που ήταν μέχρι πρόσφατα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Και οι δύο κινήσεις μιλούν για ριζική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό («καθαρές λύσεις») και δηλώνουν ότι ήδη επιδιώκουν συνάντηση με τους μεγαλομετόχους. Εξελίξεις προσεχώς...".

Να υπενθυμίσουμε στους απανταχού "δαιμόνιους" δημοσιογράφους, που τόσο έντεχνα "ξετρυπώνουν" αυτές ειδήσεις, πως ο λαός του ΟΦΗ χόρτασε, χώνεψε και... τέτοιου είδους "ειδήσεις" και να τους παρακαλέσουμε να "διπλοτσεκάρουν" τις πηγές τους, διότι ενυπογράφουν τα άρθρα τους και ο κόσμος του ΟΦΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Δεν είναι όμως μόνο οι δημοσιογράφοι.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό "sentraFM" στον 103,3 και στην εκπομπή του Ανδρέα Δημάτου "Γκολ από τη Σέντρα", ο πρώην γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις επιχειρηματίες για την αγορά της ΠΑΕ ενώ χαρακτήρισε ανεπιθύμητο τον Φανούρη Βατσινά.Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ο Φανούρης Βατσινάς είναι ανεπιθύμητος σε όλη την Κρήτη. Υπάρχουν τρεις επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται. Σε ένα μήνα θα βγουν στην δημοσιότητα, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να αισιοδοξεί, θα βρεθεί λύση για την ομάδα".

27/09/08

Σε όλες τις εκπομπές του Supersport σήμερα, οι δημοσιογράφοι τόνιζαν πως τη Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, αφού ομάδα επιχειρηματιών ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη τύπου με επίσημη πρόταση για αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το παραπάνω απλώς το αναφέρουμε ως απλή καταγραφή των "εξελίξεων". Βέβαια απο "θα" έχουμε χορτάσει.. μέχρι να συμβεί λοιπόν κάτι ανάλογο, μόνο κακόβουλες θεωρούμε τις εν λόγο ειδήσεις.

Υπενθημίζουμε για μια ακόμη φορά πως ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epivevaiwmenes piges, e? kai o vatsinas den kserei tipota? apo athina meria vgainoun oi fimes paidia. opws kai tote pou kai kala poulithike i omada ston piloto. oi prasinoi kanoune koumanto se auta.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa rwtas an poleitai? teleutaios tha to mathei o vatsinas!!!