Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

"ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ Νο2!"

"ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΟΦΗ" είναι ο τίτλος του πρώτου άρθρου της εφημερίδας Goal news.
"" Ένα ακόμη μέτωπο ανοίγει στο Ηράκλειο για τον πανταχόθεν βαλλόμενο το το τελευταίο διάστημα Φανούρη Βατσινά, αφού "κυοφορείται" -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ο... δεύτερος ΟΦΗ!

Οι παλαίμαχοι, λοιπόν, παίκτες του συλλόγου και ειδικότερα εκείνοι που ήρθαν κατά το παρελθόν σε ευθεία αντιπαράθεση με τον πρόεδρο αμφισβητώντας το ιδιοκτησιακό καθεστώς, σχεδιάζουν από το μηδέν μια νέα ομάδα με το έμβλημα, τα χρώματα και την ιστορική έδρα του συλλόγου. Μία πρωτοβουλία, βέβαια, που επιδιώκει να συσπειρώσει όλους εκείνους τους οπαδούς οι οποίοι εδώ και χρόνια καταγγέλλουν πως ο ΟΦΗ είναι "παράρτημα" του Παναθηναϊκού.

Ούτε το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε, παρήλθε χωρίς να καταγραφούν μεταγραφικά πάρε δώσε με την Παιανία, με αποκορύφωμα την επιστροφή του Αλέξη Τζόρβα στην πρωτεύουσα μιά εβδομάδα πριν από την έναρξη της Super League και ενώ λογιζόταν ως βασικός από τον προπονητή Στράκα και είχε επιλεχθεί στην τριάδα των αρχηγών. Κατόπιν τούτου, το ούτως ή αλλιώς γεμάτο ποτήρι της αγανάκτησης, ξεχείλισε για τα καλά...
Όλα, λοιπόν, δείχνουν οτι θα κινητοποιηθούν άμεσα οι παλαίμαχοι, οι οποίοι έχουν δουλέψει και... πρότζεκτ, ενώ θα παρουσιάσουν - όπως λέγεται- πλάνο πενταετίας! Λέτε να ήταν τυχαίο άραγε οτι ο Κώστας Κωνσταντινίδης έλεγε χθες, με αφορμή τα σενάρια για πρόσληψή του στην ΠΑΕ, ότι "δεν πρόκειται να αποδεχτώ κανένα πόστο"; Ήδη, άλλωστε, έχουν προσεγγιστεί επιφανείς επιχειρηματίες του Ηρακλείου και προσεχώς θα επιδιωχθούν επαφές με τη δημοτική αρχή. Σύμφωνα δε με το πλάνο των παλαιμάχων θα αναλάβουν μια ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα και οραματίζονται να την οδηγήσουν εως τη Super League. Για να πιάσουν, μάλιστα, το σφυγμό του κόσμου πρόκειται άμεσα να συναντηθούν με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να ζητήσουν ως έδρα το "Γεντί Κουλέ", αλλά και να συζητήσουν νομικά θέματα (κατά πόσο, δηλαδή, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το έμβλημα του συλλόγου). Σε ό,τι αφορά την ονομασία υπάρχουν σκέψεις να περιλαμβάνεται και ο όρος "ανεξάρτητος", με σαφές στόχο να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές του κόσμου.
Η αρχική σκέψη, πάντως, η οποία δεν προκρίθηκε, ήταν να χτυπήσουν την πόρτα του.. Γιάννη Βαρδινογιάννη για να του ζητήσουν να "τελειώσει" τον Βατσινά και να τους παραχωρήσει την ομάδα, δίχως εξαρτήσεις... ""


"ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ ετοιμάζουν νέα συλλαλητήρια" είναι ο τίτλος του δεύτερου σχετικού άρθρου της Goal news.

"" Η προχθεσινή "απολογία" της ΠΑΕ φαίνεται πως δεν κάλυψε τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι σκέφτονται να ανοίξουν άμεσα το... χορό των συλλαλητηρίων για την τρέχουσα σεζόν.
Οι επικεφαλής των συνδέσμων είναι σε ανοικτή γραμμή τις τελευταίες μέρες και είναι πιθανό ακόμη και το προσεχές Σαββατοκύριακο ο κόσμος να ξεχυθεί πάλι στους δρόμους διαδηλώνοντας για την "ανεξαρτησία" του ΟΦΗ.

"Να παραιτηθούν οι αντιπρόεδροι"
Ενδεικτική του κλίματος ήταν και η χθεσινή μακροσκελής ανακοίνωση που υπογράφουν οι "ΣΦΟ Αθηνών", "Snakes", "Κρήτες" και "ΤΕΙ Club", αξιώνοντας να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας οι αντιπρόεδροι Γιάννης Πολεμαρχάκης και Αντώνης Καράτζης, ώστε να απομείνει... μόνος και έρημος ο Φανούρης Βατσινάς.
Στον τίτλο, μάλιστα, ειρωνεύονται την ΠΑΕ (το υπερωκεάνιο μπατάρει, αποβίβαση τώρα..."), ενώ απευθύνουν και ορισμένα ερωτήματα όπως: "1) Γιατί εκδιώχθηκε ο Γιώργος Παράσχος; 2) Ήταν ο Στράκα η καλύτερη διάδοχη λύση; 3) Γιατί η διοίκηση περίμενε άπραγη για 2 ολόκληρους μήνες να δει ποιοί παίχτες θα περισσέψουν από το ρόστερ της ΠΑΕ ΠΑΟ ώστε να τους φορτώσει στον ΟΦΗ; 4) Γνωρίζατε, κύριοι μέτοχοι (;), για τη μεταγραφή του Τζόρβα ή βρεθήκατε και σεις προ τετελεσμένων γεγονότων; 5) Πότε προέκυψε, κύριε Βατσινά, το χρέος του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, πριν ή μετά την πώληση του Τζόρβα;"

Κωνσταντινίδης: "Δεν μπαίνω στην ΠΑΕ"
Κυκλοφόρησε χθες φημολογία ότι θα προταθεί από την ΠΑΕ πόστο στον Κώστα Κωνσταντινίδη, ωστόσο -όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο παλαίμαχος πλέον παίκτης των Κρητικών- "ούτε έχω πρόταση ούτε είμαι διατεθειμένος να αναμιχθώ στη διοίκηση" (κατά άλλες πληροφορίες έριξε ήδη... πόρτα, αρνούμενος να αναλάβει τεχνικός διευθυντής). Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τα... έσπασε με το Φανούρη Βατσινά το καλοκαίρι του 2007. ""
Η είδηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Goal news - Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου Αρ Φλυλλου 1.970.

Ήδη η είδηση αυτή έχει αρχίσει να προωθείται και απο άλλα ΜΜΕ.

2 σχόλια:

genoa είπε...

Λευτεριά στον Ο.Φ.Η μας!
http://freeofi.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

min kolwnetai re! LEYTERIA STON OFI!