Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Oπαδοί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Την τακτική του Φανούρη Βατσινά να μη ζητά θύρα για τους φιλάθλους του ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια την ξέρουμε. Επίσης γνωρίζουμε πως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι ανεπιθύμητοι για εκείνον στο γήπεδο. Στο Ηράκλειο δε μπορεί να τους "ξεφορτωθεί"... στην Αθήνα όμως, όντας αναπόφευκτα λιγότεροι έφτασε και σε σημείο να βάλει να τους συλλάβουν όπως έγινε στο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (http://ofi4us.blogspot.com/2008/09/blog-post_22.html).
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ κατάφεραν φέτος να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια ακόμα και αν δεν άνοιξε ποτέ κάποια θύρα αποκλειστικά για εκείνους.

Έτσι και σήμερα δε γινόταν να λείψουν απο το τελευταίο ματς για την Super League. Ένας λόγος παραπάνω αφού αυτό ήταν με τον ΠΑΟ στην Αθήνα. Δυστυχώς οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων στο Ηράκλειο περνούν κρίση για διάφορους γνωστούς λόγους ο καθένας, έτσι εκδρομή απο την Κρήτη δεν οργανώθηκε. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ για ακόμη μια φορά δε ζήτησε κερκίδα για τους φιλάθλους της ομάδας της αποθάρρυνε πολύ κόσμο, όχι όμως όλους.

Φυσικά παιχνίδι στις πλάτες των οπαδών του ΟΦΗ έπαιξε και η ΠΑΕ ΠΑΟ.
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΟΦΗ στην Αθήνα επικοινώνησε με τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟ η οποία τους πληροφόρησε πως θα ανοίξει η θύρα 16 για μεμονωμένους φιλοξενούμενους. Παρά τα διεπιστευτήρια, όταν οι οπαδοί του ΟΦΗ έφτασαν στο στάδιο οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν την είσοδο. "Εξαργυρώστε τα εισητήριά σας και γυρίστε πίσω" έλεγαν στους οπαδούς του ΟΦΗ οι οποίοι δεν το έβαλαν κάτω.

50 οπαδοί εισήλθαν στο ΟΑΚΑ σε κερκίδα με φιλάθλους του ΠΑΟ. Στο ημίχρονο πέρασαν στη διπλανή θύρα όπου ήταν κενή και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα κατά του Βαρδινογιάννη και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ΟΦΗ, συνθήματα που ακούστηκαν απο τη ζωντανή μετάδωση της ΝΕΤ, χωρίς όμως να γίνει η παραμικρή αναφορά απο τους σχολιαστές του αγώνα.

Αφού πλέον οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έκαναν αισθητή την παρουσία τους, πολυάριθμοι οπαδοί του ΠΑΟ άρχισαν να μαζεύονται με απειλητικές διαθέσεις εναντίων τους. Σημειώθηκαν μικροεπεισόδια χωρίς τραυματισμούς εως ότου να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ απο το στάδιο μετά τη λήξη του ματς.


Καταλαβαίνετε προφανώς πως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ κινδύνεψαν. Κινδύνεψαν γιατί τους άφησε απροστάτευτους η ΠΑΕ ΟΦΗ. Η ίδια τους η ομάδα! Και αυτό δε συβαίνει για πρώτη φορά.

Οι 50 αυτοί "κουζουλοί ήρωες" που βρέθηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ φώναξαν για ΛΕΥΤΕΡΙΑ μέσα στο στόμα του λύκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: