Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΕΣ ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Συνέντευξη Τύπου Ο ΦΑ.ΒΑΤΣΙΝΑΣ.

Καλά, ότι τα πάντα σε αυτήν την ομάδα έχουν φτάσει κάτω απο το μηδέν είναι δεδομένο. Εδώ φτάσαμε στον Ιούνη και η ομάδα έχει μείνει με μονοψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών, χωρίς προπονητή, χωρίς πλάνο... μόνο με το Φανούρη Βατσινά να το παίζει ακόμα πρόεδρος και "ιδιοκτήτης", κάνοντας τον "τραμπούκο" στους φιλάθλους πού και πού...

Ένα ακόμη γεγονός που μαρτυρά την κατάρρευση του ονόματος που άλλωτε προκαλούσε δέος, του ΟΦΗ, ήταν αυτό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζανζάκης".
Ο  ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ (που μόλις έλυσε το συμβόλαιό του και πλέον θα αγωνίζεται για την Ίγκοσλαντ) ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους μέθης, επιδόθηκε σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων στους επισκέπτες του αεροδρομίου του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να συλληφθεί απο την αστυνομία και να περάσει το βράδυ στα κρατητήρια. Σε μήνυση εναντίον προέβησε και μια υπάλληλος του αεροδρομίου.
Σήμερα το πρωί μαζί με το Γερμανό ποδοσφαιριστή που παρουσιάστηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, βρέθηκαν το μέλος του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ Ν. Κουνδουράκης και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας του Ηρακλείου Μ. Συντιχάκης.
Στον Φαμπιάν Γκέρμπερ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μερών με τριετή αναστολή, ενώ ο ίδιος απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής (διεθνής και μία φορά με την ομάδα under 21 της χώρας του) άφησε τις "καλύτερες εντυπώσεις" στην πόλη του Ηρακλείου και στην ομάδα του ΟΦΗ, την τελευταία φορά που επισκέπτεται την Κρήτη.

Όσον αφορά τις προσφυγές των Πιέρ Ισά, Ελίνι Δημούτσου, Γιάννη Ταραλίδη και Στέλιου Σφακιανάκη, οι περιπτώσεις των 2 πρώτων εκδικάστηκαν χθές με την ΠΑΕ ΟΦΗ να έχει μέχρι τις 15 Ιουνίου ώστε να καταθέσει τα υπομνήματά της, ενώ αναβλήθηκαν οι περιπτώσεις των 2 τελευταίων.
Όσον αφορά την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζόρβα... δεν ξέρουμε τι γίνεται.

Μέσα σε όλο αυτό το χάος, αύριο στις 11 το πρωί ανακοίνωσε πως θα προβεί σε Συνέντευξη Τύπου ο Φανούρης Βατσινάς για το "αύριο" της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: